OM RUSSEKAMP 

Russekamp er et nytt konsept laget for hele landets russ. Eventet utspiller seg på idylliske Odderøya i Kristiansand sentrum 28 - 30 april 2023.

Odderøya scene er en internasjonal kjempe og har bevertet blant annet Quart Festivalen i mange år. I tillegg kan David Guetta, Avicii, Snoop Dogg, Kanye West, Oasis, Coldplay, David Bowie, Aerosmith, Creedence, Roxette + mange flere nevnes.

Vi har tatt det beste av det tradisjonelle, og blander med nytt. På Russekamp vil du oppleve fantastiske konserter med dagens mest populære artister.

Du vil få alt det sosiale utenom konsertene med egen parkering til russebusser og biler, og det blir egen teltplass. Skulle du ønske deg på et hotellrom så er Kristiansand sentrum kun en kort gåtur unna. 

På dagtid før konsertene vil du/dere oppleve episke russekamper !

Konkurranseformene er særdeles varierte, og vil være en overraskelse. Lagene velges av dere med 6-10 deltakere på hvert lag. Eneste krav, er at alle er fra samme skole.

Vi garanterer at det kommer til å bli et høydepunkt, og premiene vil være formidable.

-

Etter konsertene så åpner vi det som sannsynligvis blir Norges kuleste klubb - uansett publikum og sjanger! Det blir god stemning og hæla i taket langt utover natta.

-

Vi i Russekamp er opptatte av å sy sammen en så helhetlig og sømløs opplevelse som mulig for dere russ. På arrangementet er alt under 5 minutters gange unna. Det vil være mat- og drikke  servering både på konsertområde og på camp. 

Det vil være attraktive goder for for våre deltakere. Sjekk for eksempel ut vår butikk Russestash og få 35% rabatt på allerede lave priser.

Vi har også hotell-avtaler dere kan benytte dere av. Ta ellers  en titt hos våre sponsorer for gode tilbud. Vi gleder oss til å se dere på en sprekkeferdig Odderøya 28 - 30. april `23!